Toebehoren
Een selectie thee en koffie toebehoren, getest en goedgekeurd in Lathee kaffee.
Bezig met laden...
Helen B kopje
€ 14,00
Exclusief kopje BARISTA BABS. Het unieke kopje dat illustratrice en creatieve duizendpoot HELEN B speciaal tot leven bracht voor Lathee.
Mooi vormgegeven bewaarblik (leeg) van Hoorens koffie.
Een theeliefhebber onder je geliefden? Voeg een unieke wenskaart toe aan je theebestelling.
Bio Matcha pakket
€ 43,40
Dit pakket bevat 1 potje matcha (bio kwaliteitsmatcha, 30 gr), 1 chasen (traditionele Japanse bamboe kloppertje) en 1 houder (in steen) voor de chasen.
Een stijlvolle en handige grote theepot (1.3l) voor dagelijks gebruik. Door de extra fijne filter (0,3mm) heb je nooit last van losse theedeeltjes in je tas.
Lathee thee wordt verkocht in een duurzame bewaarbeker. Gemaakt uit bamboevezel, met een kurken deksel dat perfect afsluit. Je kan de bewaarbeker hier ook los (en leeg) kopen. Kleur: geel of wit.
KeepCup is het hippe en praktische alternatief voor de wegwerp take-away beker. De KeepCup is een stevige herbruikbare beker met hersluitbaar deksel.
Traditionele Japanse bamboe klopper voor matcha, en stenen houder.
Met deze ijsthee karaf van Forlife maak je zelf heel eenvoudig de lekkerste ijsthee.
Theepot ideaal voor 2 personen. Door de extra fijne filter (0,3mm) heb je nooit last van losse theedeeltjes in je tas.
Lathee tasje
€ 5,00
Het Lathee tasje. Handgemaakt in het klei-atelier van PZ Bethaniƫnhuis. Servies met een verhaal. En ook gewoon mooi en gezellig in de hand. Beschikbaar met een blauw, rood of wit randje.
100 theefilters
€ 3,70
Vul de filter met de aangeraden hoeveelheid thee en hang deze in je tas, net zoals een theezakje.
Zet snel en gemakkelijk een heerlijke tas losse thee. Door de extra fijne filter, heb je nooit last van losse theedeeltjes in je tas.