Eigenzinnige en evenwichtige theeselectie

15 kruidenblends en pure thee’s. Kruidenblends die we samenstelden op basis van hun natuurlijke werking. Zo bevat N°1 Zen kamillebloem, karwij, citroenmelisse en venkel; kruiden die gekend staan voor hun rustgevende en heilzame werking.

De pure witte, groene en zwarte thee’s doorstonden zware selectieproeven. Alleen het beste in uw kopje thee! Onze theeselectie vullen we tijdelijk aan met een seizoensthee en nieuwe vondsten.
 

Echte smaak. Echte ingrediënten. Echte natuurlijke werking.

Bij Lathee geen fijngemalen gruis, maar echte stukken kaneel, rozenknoppen, gember,.. De Lathee theecreaties zijn niet-gearomatiseerd - de smaak komt puur van de kruiden en thee zelf. Thee en kruiden hebben een eigen natuurlijke werking. In de Lathee recepten staat deze natuurlijke werking centraal.

 

Losse, pure thee smaakt beter.

Er is een groot verschil in kwaliteit tussen verse, hand geplukte theeblaadjes en de kwaliteit van theebuiltjes waarvan de thee vaak machinaal geoogst werd. Zo is onze witte thee White Peony het resultaat van een lentepluk, waarbij enkel de ontluikende frisgroene blaadjes met de hand worden geplukt.
 

Duurzaam en ecologisch

Met de Lathee bewaarbeker kiezen we voor een duurzame verpakking. Is je thee op, dan kan je in Lathee kaffee je bewaarbeker eenvoudig terug laten opvullen. Of je bestelt online een navulpak. Je betaalt dus niet elke keer extra voor een theeverpakking die je toch weggooit als je thee op is.

 

Biologisch en fairtrade

Alle kruidenblends en thee bevatten uitsluitend ingrediënten uit gecontroleerde biologische teelt. De groothandel die voor ons de Lathee recepten verwerkt, draagt het Europese "Certified Organic label". Kies voor Lathee en je kiest voor eerlijke handel. Van de theeboer in China, tot ons thee atelier in Geraardsbergen.