Rosa_Lathee theecreatie_losse thee Rosa_Lathee theecreatie_losse thee_bewaarbeker Rosa_Lathee theecreatie_losse thee_navulpak ">
Rosa_Lathee theecreatie_losse thee Rosa_Lathee theecreatie_losse thee_bewaarbeker Rosa_Lathee theecreatie_losse thee_navulpak
Rosa - theecreatie
Een frisse rozenbottelthee met een twist van rozen. Rosa is een zomers type. Laat je verleiden door haar fijne aroma en heerlijk zachte rozengeur. Lekker heet als thee, pretty cool als ijsthee.
€ 7,80
Aantal: 
Bestellen
 

Al het lekkers en gezond van rozenbottel, afgewerkt met rozenknopjes en andere smaakmakers.


Rozenbottel thee is bij veel mensen nog altijd een van de populairste kruidenthees. Lekker fris en bovendien super gezond! Rosa combineert de rozenbottels met het fijne aroma en heerlijke geur van rozenknopjes en rozenblaadjes. De toevoeging van hibiscus, appel en vlierbes zorgt voor een rijke vollere smaak. Rosa is zoet zonder suiker: alleen de natuurlijke ingrediënten geven de zoete smaak.
Laat je verleiden!


Natuurlijke werking
Rozenbottels bevatten ongeveer 10 keer zoveel vitamine C als een appelsien. Je kan dus echt wel spreken van een vitaminebommetje. Vitamine C geeft energie en helpt tegen vermoeidheid. Rosa drinken versterkt de weerstand. Het kan je lichaam helpen om bijvoorbeeld een verkoudheid te voorkomen.
Rozenbottel zit niet alleen barstensvol vitamine C, het bevat ook veel andere vitaminen en mineralen, zoals flavonoïden met een ontstekingsremmende werking. Rozenknopjes hebben verder een ontspannende, kalmerende werking. Extract van rozen werkt reinigend en is bijvoorbeeld goed voor de huid.
Rosa is een pure kruidenmengeling, en bevat dus geen cafeïne. Je kan Rosa heel de dag door drinken. Een glaasje Rosa na de maaltijd helpt de spijsvertering.


Ingrediënten
Rozenbottel, rozenblaadjes, roze rozenknop, gele rozenknop, appel, hibiscus, vlierbes, sinaasappelschil en natuurlijke aroma's.

Lathee staat voor eigen creaties vol pure smaak.
Onze biologische pure thee en natuurlijke kruidenmengelingen bevatten geen allergenen.


Inhoud
120g

De Lathee theecreaties worden verkocht in een gele Lathee bewaarbeker. Deze mooie en duurzame verpakking in gerecycleerd bamboe bewaart je thee in perfecte omstandigheden. Is je thee op, dan bestel je het navulpak of laat je in Lathee kaffee Geraardsbergen je beker opnieuw opvullen.Lathee raadt aan