Groene rooibos-Lathee puur-losse thee Groene rooibos-Lathee puur-losse thee_bewaarbeker Groene rooibos-Lathee puur-losse thee_navulpak ">
Groene rooibos-Lathee puur-losse thee Groene rooibos-Lathee puur-losse thee_bewaarbeker Groene rooibos-Lathee puur-losse thee_navulpak
Groene rooibos - bio
Groene Rooibos, uit gegarandeerd biologische teelt. Cafeïnevrij en met een kalmerend effect op lichaam en geest.
€ 7,80
Aantal: 
Bestellen
 

Fris en ontspannend. Zonder cafeïne.


Ontspannende drank, zacht van smaak. Bevat geen cafeïne, dus perfect voor de avond. Groene rooibos heeft een frisse smaak en wordt niet bitter. Is goed te combineren met fruit, dus zeker geschikt voor een zomerse ijsthee. Rooibos gaat ook goed samen met andere kruiden: ben je een rooibos-fan, check dan zeker eens de Lathee creaties N°2 Zon en Detox.


Herkomst en productiewijze
Rooibos komt van de rooibosplant. Dit is een andere plant dan de theeplant. Rooibos is dus geen thee, hoewel we wel vaak spreken over ‘rooibosthee’. Rooibos groeit in Zuid-Afrika. Er zijn 2 manieren om rooibos na de pluk te verwerken. Ofwel kiest men voor fermenteren, en dan krijg je rode rooibos; ofwel wordt de rooibos direct na het plukken gestoomd om fermentatie te voorkomen, en dan heb je groene rooibos.


Natuurlijke werking
Rooibos bevat veel anti-oxidanten. Groene rooibos nog net iets meer dan rode rooibos. Verder ook vitamine C en ijzer. Omdat rooibos ook veel calcium bevat, wordt gezegd dat rooibos drinken je nagels en haar verstevigt. Ook bij bepaalde allergieën, maagklachten en darmkrampen kan rooibos verlichting geven.
Rooibos heeft zeker een ontspannende werking. En omdat hij geen cafeïne/theïne bevat, kan je hem heel de dag door drinken, en past hij perfect voor de avond.

Onze biologische pure thee en natuurlijke kruidenmengelingen bevatten geen allergenen.


Inhoud
100g

In bewaarbeker of navulpak.Kies voor de Lathee bewaarbeker, een mooie en duurzame verpakking in gerecycleerd bamboe om je thee goed te bewaren. Is je thee op, dan bestel je het navulpak of laat je in Lathee kaffee Geraardsbergen je beker opnieuw opvullen.


Lathee raadt aan