Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee_navulpak Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee_bewaarbeker ">
Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee_navulpak Gouden Gember_Lathee theecreatie_losse thee_bewaarbeker
Gouden Gember - theecreatie
Een gouden combinatie van goudsbloem en gember. Verkwikkend bij verkoudheid. Verfrissend als ijsthee. Geschikt als dagelijks alternatief voor koffie.
€ 7,80
Aantal: 
Bestellen
 

Gezond en een echte smaakmaker


Gouden Gember geeft je alle voordelen van gember, in een frisse en gezonde kruidenthee. De perfecte thee voor als je een verkoudheid hebt, maar ook heerlijk verfrissend als zomerse ijsthee. En zoek je een een alternatief voor koffie, dan heeft Gouden Gember genoeg pit om je dagelijkse koffieshot te vervangen.

Tip: In Lathee serveren we Gouden Gember altijd met een paar schijfjes verse gember.


Natuurlijke werking
Gember heeft een heilzame en geneeskrachtige werking. Het zijn vooral de actieve stoffen gingerol en shogaol die hiervoor zorgen. Waar is gember thee goed voor? het lijstje is niet kort... Gember helpt de spijsvertering en werkt kalmerend voor maag en darmen. Voor mensen met maagklachten of brandend maagzuur is een glaasje gember thee dan ook vaak een goed middel. Bij griep of verkoudheid zal gember helpen om je luchtwegen weer vrij te maken. Ook voor het verlichten van misselijkheid en hoofdpijn of migraine kan gember helpen.


Ingrediënten
citroengras, gember, verbena, goudsbloem, kaasjeskruid

Lathee staat voor eigen creaties vol pure smaak.
Onze biologische pure thee en natuurlijke kruidenmengelingen bevatten geen allergenen.


Inhoud
60g

Met de Lathee bewaarbeker kiezen we voor een mooie en duurzame verpakking. Is je thee op, dan bestel je eenvoudig een navulpak. Of laat je beker in Lathee kaffee Geraardsbergen opnieuw opvullen met je favoriete thee. Extra voordeel: de Lathee bewaarbeker is ook gewoon mooi als decoratie? in huis of in de keuken.


Lathee raadt aan