Somertyd_Lathee theecreatie_losse thee Somertyd_Lathee theecreatie_bewaarbeker Somertyd_Lathee theecreatie_navulpak ">
Somertyd_Lathee theecreatie_losse thee Somertyd_Lathee theecreatie_bewaarbeker Somertyd_Lathee theecreatie_navulpak
Somertyd - verfrissende ijsthee
Met Somertyd maak je een super verfrissende ijsthee die iedereen - van jong tot ouder - lust. Op basis van rooibos, dus geschikt voor heel de dag.
€ 7,80
Aantal: 
Bestellen
 

Vier het lekkere weer met een verfrissende rooibos-citrus ijsthee


Somertyd staat op de Lathee-kaart omdat je er een super lekkere ijsthee mee kan maken. Maar je kan deze theecreatie uiteraard zowel warm als koud drinken. Door de citrusaccenten is hij erg fris van smaak en de perfecte dorstlesser. Hij valt in de smaak bij jong en oud(er). Hiermee zet je zelfs je (klein)kinderen aan tot thee drinken.

De basis van Somertyd is rooibos, dus je kan hem zonder probleem heel de dag door drinken. Rooibos bevat geen cafeïne / theïne, dus drink ook ’s avonds gerust een tasje.

Ingrediënten
Rooibos, groene rooibos, citroengras, sinaasappelschil, korenblauw

Onze biologische pure thee en natuurlijke kruidenmengelingen bevatten geen allergenen.


Natuurlijke werking
Vooral heel erg verfrissend en dorstlessend!
Rooibos heeft verder zeker een ontspannende werking en bevat veel anti-oxidanten, ijzer en vitamine C. Rooibos bevat geen cafeïne / theïne.


Inhoud
120 gram


Duurzaam en ecologisch
Je kan de Lathee theecreaties kopen in een mooie en duurzame bewaarbeker. Is je thee op, dan bestel je een navulpak. Of je komt langs in Lathee kaffee Geraardsbergen, en laat je beker opnieuw opvullen met je favoriete thee. Extra voordeel: je kan de Lathee bewaarbeker ook voor tal van andere dingen gebruiken, als decoratie, in de keuken, voor een bloemetje...


Lathee raadt aan