Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee_bewaarbeker Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee_navulpak ">
Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee_bewaarbeker Lung Ching-premium groene thee-Lathee-losse thee_navulpak
Lung Ching - premium groene thee
Beroemde Chinese thee met een lange geschiedenis. Stimulerend en verfrissend, zacht en vol van smaak. Legendarische topper onder de groene thees.
€ 17,40
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Exclusieve groene thee uit China - een echte kwaliteitsthee


De Lung Ching is een van de oudste, meest bekende groene thee's. Vroeger was hij in China voorbehouden aan de keizer en de elite. Tegenwoordig is hij een van de meest gedronken thee's in China en terecht de nationale trots! Geniet van de zachte, volle smaak en intens geurenpalet van deze premium thee.


Herkomst en productiewijze
Lung Ching is een top groene thee uit de provincie Zhejiang in China. De blaadjes worden na het plukken gedroogd door ze te verhitten in de wok ('pan-dried'). Dit proces zorgt ervoor dat de blaadjes er gelijkmatig plat uitzien en geeft de thee zijn typische aroma.

De naam "Lung Ching" (ook geschreven als Long Jing of Longjing) betekent letterlijk "Drakenbron" ('Dragonwell') en verwijst naar een bron in de streek waar deze thee groeit.


Natuurlijke werking - voordelen groene thee
Groene thee bevat cafeïne (wat opwekt en dus je stofwisseling stuwt) én catechine, wat de vetverbranding helpt. Groene thee drinken is daarom een goede ondersteuning als je een kilootjes wilt afvallen.

Heb je last van maag en darmen, dan kan een tasje groene thee na de maaltijd verlichting geven. Een topthee als Lung Ching is zeker en vast een waardig digestief om een lekkere maaltijd af te sluiten.


Onze biologische pure thee en natuurlijke kruidenmengelingen bevatten geen allergenen. Als je gevoelig bent voor cafeïne, drink je 's avonds beter geen groene thee.


Inhoud
100gr

Lathee pure thee wordt verkocht in een witte bewaarbeker. In deze bamboe bewaarbeker is je thee perfect bewaard. Is je thee op? Bestel een navulpak bestellen of kom langs in Lathee Geraardsbergen om je beker te laten opvullen.


Lathee raadt aan