Lathee KeepCup herbruikbare take-away beker_small Lathee KeepCup herbruikbare take-away beker_medium
Lathee KeepCup herbruikbare take-away beker_small Lathee KeepCup herbruikbare take-away beker_medium
Lathee KeepCup herbruikbare take-away beker
KeepCup is het hippe en praktische alternatief voor de wegwerp take-away beker. De KeepCup is een stevige herbruikbare beker met hersluitbaar deksel.
€ 9,50
Prijs per stuk
 

Ecologisch en hip
Koop je regelmatig koffie of thee to go? Dan gooi je vast heel wat kartonnen bekertjes weg.
KeepCup is het hippe en praktische alternatief voor de wegwerp take-away beker.

De KeepCup is een stevige herbruikbare beker met hersluitbaar deksel. In het deksel zit een drinkgaatje dat kan afgesloten worden om morsen te voorkomen. Keepcup is perfect voor onderweg en houdt je koffie 20-30 min langer warm dan wegwerpbekers. Rond de beker zit een silicone band zodat je gemakkelijk een warme KeepCup kan vasthouden. Op die band kan je ook gemakkelijk met een stift je favoriete drankje noteren: geef de KeepCup zo aan je barista en laat hem opvullen. KeepCup is trouwens helemaal op maat van koffie-lovers: ontworpen door barista's en 's wereld eerste standaard herbruikbare koffiebeker die onder vrijwel alle espressomachines past. Over de hele wereld wordt deze coffee-to-go beker gebruikt.


Handig en milieuvriendelijk
Milieuvriendelijk en gemaakt van 100% recycleerbare materialen.
Keepcup kan in de vaatwas en de magnetron (zonder deksel).


Kies formaat
De beker in Medium formaat is 11cm hoog en heeft een inhoud van 340ml, en is geschikt voor grotere koffies zoals latte.
De beker in Small formaat is 10cm hoog en heeft een inhoud van 227ml, en is geschikt voor gewone koffie, thee, espresso, doppio...


Getest en goedgekeurd
Lathee werkt graag mee aan de missie van KeepCup: het gebruik van herbruikbare bekers promoten in plaats van alle 'weggooi' bekers en pakjes die je nu hebt.
Ook onze take-away prijzen zijn daaraan aangepast: voor take-aways met je KeepCup betaal je minder dan voor een traditionele take-away.